Eerste kennismaking

Ik heb altijd naar Engeland gewild en zodra ik wist dat ik stage mocht gaan lopen bij NOS correspondent in Londen Arjen van der Horst, wilde ik eerst eens kennis maken met de stad. Ik heb toen gelijk het goedkoopste ticket dat ik maar kon vinden bij de Eurostar geboekt en ben een dagje op en neer gegaan naar deze geweldige stad. Natuurlijk kan je in één dag maar weinig zien, maar het volgende fimpje is in ieder geval mijn eerste indruk van Londen.

This entry was posted in Ontdekking and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Eerste kennismaking

 1. H. Uisbelg says:

  Go Marinake, Go! Goed bezig jij :D!!

 2. Willemijn says:

  Wauw Marina! Wat stoer dat je stage gaat lopen bij de NOS in Londen!!!!!
  Ik ga je site zeker in de gaten houden! Veel plezier!
  xx
  Willemijn (fhj)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *