Stand-upper op Trafalgar Square

Stand-upper op Trafalgar Square met Lord Nelson in de achtergrond

Stand-upper op Trafalgar Square met Lord Nelson in de achtergrond

                                                                                                                                                                                                                   Vandaag was er een historische gebeurtenis in Groot-Brittannië. Er is namelijk besloten samen te werken met Frankrijk op het gebied van defensie. Ooit gezworen vijanden, maar nu gedwongen samen te werken om fianciële redenen. Lees er alles over op de NOS Londen weblog. Hierover was een item in het NOS acht uur journaal met een stand-upper van Arjen op Trafalgar Square.

De plaats waar het hoogste standbeeld van Londen staat, die van Lord Nelson. De admiraal die de Franse zeemacht van Napoleon versloeg in 1805 in de beroemde Slag bij Trafalgar. De stand-upper zelf ging niet zonder problemen. Na take 2 werden we al weggestuurd van een klein stukje gras net naast The National Gallery. Private property mates! Get off! Ok dan.. Aan de andere kant van het plein konden we gelukkig wel het goede shot opnemen.

Cameraman Jamie

Cameraman Jamie

Take 2 voor we weggestuurd werden

Take 2 voor we weggestuurd werden

Tekst omhoog houden (al was het niet nodig..)

Tekst omhoog houden (al was het niet nodig..)

Nog een poging aan de andere kant van Trafalgar Square

Nog een poging aan de andere kant van Trafalgar Square

This entry was posted in Fotoverslag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *