Halloween!

Perfect Strangers

Perfect Strangers

                                                                                                                                                                                                                         Een perk van in Londen te zijn in oktober: Halloween! Hoe hard ze het elk jaar ook weer proberen in Nederland, het komt niet echt van de grond. Ik had het dan ook nog nooit gevierd. In Londen is het elk jaar wel groot feest, dus natuurlijk kon ik niet achterblijven. Dit weekend waren mijn ouders en broer ook op bezoek dus heb ik mijn broertje, Robert, meegesleept naar een feestje.

 Het was thuis bij vrienden van mijn flatmate, Gene, die verkleed ging als ‘Cereal Killer’. Get it? Zijn vriendin, Sophie, ging ook mee als ‘Party Girl’. Maar dan wel heel letterlijk.. Robert en ik kenden daar toch niemand dus wij waren de ‘Perfect Strangers’. Met een afterparty in Club 49 in Soho was het voor mij een zeer geslaagde eerste Halloween!

'Party Girl' Sophie met mijn flatmate 'Cereal Killer' Gene

'Party Girl' Sophie met mijn flatmate 'Cereal Killer' Gene

Toeteren!

Toeteren!

Perfect Stranger

Perfect Stranger

Samen met 'Party Girl' Sophie

Samen met 'Party Girl' Sophie

Mojitos! Afterparty in Club 49 in Soho

Mojitos! Afterparty in Club 49 in Soho

Broertje Robert in club 49

Broertje Robert in club 49

In Club 49

In Club 49

Robert & ik

Robert & ik

This entry was posted in Fotoverslag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *