Nederlanders vs. Britten

Groot-BrittanniëNederland                                                                                                                                                                         Enkele weken geleden kreeg Arjen het verzoek om voor een delegatie van Nederlandse zakenmensen een speech te houden. Het thema was hoe het is voor een Nederlander om zaken te doen in de UK. Waar loop je tegenaan? Waar moet je op letten? Gelijk kwam het idee om twee filmpjes te maken bij de speech. Dit leverde een leuke klus op waarbij ik cameravrouw voor Arjen kon spelen. We hebben verschillende Nederlandse zakenmensen geïnterviewd over hun ervaringen. Ik heb alles ook gemonteerd en dit leverde de volgende twee filmpjes op.

 

This entry was posted in Videoverslag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Nederlanders vs. Britten

  1. Linda says:

    Mooie filmpjes! Vooral die eerste, ben blij dat ik niet de enige ben die als bot wordt ervaren hier :). En nog iets waar ik tegen aan loop: the Netherlands en Holland. Heel verwarrend voor die Engelsen. Net als dat ons nationale voetbalelftal een oranje shirt draagt terwijl onze vlag rood-wit-blauw is. Ze houden hier wel van consistency.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *