Ian Siegal in Rochester

Ian Siegal

Ian Siegal

                                                                                                                                                                                                                              Ik kon het gewoon niet laten. Ik was al van plan om weer naar Ian Siegal te gaan in Londen morgen, maar ik ben ook naar de gig in Rochester gegaan op dinsdag. Ik ben blij dat ik ben gegaan! The Bottleneck Blues Club is een ontzettende leuke venue. Het lijkt wel een soort grote herberg, knus en gezellig. Het kleine podium staat midden tussen de mensen in waardoor je vlakbij de artiesten zit. De muziek was geweldig! Een heerlijke avond vol goede muziek, weer interessante kennismakingen en goed gezelschap. Ik vond het deze keer alleen maar jammer dat ik zo snel naar huis moest om de laatste trein om 23.43 uur te halen.. Oh well, there’s always london baby! 

Ben Prestage

Ben Prestage

Christmas at The Bottleneck Blues Club

Christmas at The Bottleneck Blues Club

Ian stemt zijn gitaar met zijn Iphone

Ian stemt zijn gitaar met zijn Iphone

Ian Siegal

Ian Siegal

Ian Siegal en Ben Prestage geven een toegift

Ian Siegal en Ben Prestage geven een toegift

Ian Siegal en Ben Prestage

Ian Siegal en Ben Prestage

Nog net op tijd voor de laatste trein terug naar London Victoria

Nog net op tijd voor de laatste trein terug naar London Victoria

This entry was posted in Fotoverslag and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *