Mijn eerste LIVE verslag voor Radio 1

                                                                                                                                                                    Mijn dag nam een rare wending gisteren. Ik was die dag thuis, bezig aan schoolwerk zelfs. Opeens kreeg ik rond 15.00 uur een telefoontje van Arjen. Of ik misschien verslag wilde doen van de studentenprotesten in Whitehall voor het Radio 1 journaal. Hij kon het niet doen dus natuurlijk wilde ik dat! Het was een gekkenhuis daar, helikopters die overvlogen, geschreeuw, geduw, getrek en een leger aan politie. Heel gaaf dus om verslag van te doen. Hierboven vind je het radiofragment uit het 17.00 uur journaal. Na Rick van der Ploeg kwamen ze nog even terug bij me, dit is alleen te horen in het volledige journaal (doorspoelen naar 41.30 minuten).

This entry was posted in Radioverslag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *