The Pope: love him or hate him

Paus Benedictus tijdens de mis in Hyde Park

Paus Benedictus tijdens de mis in Hyde Park

                                                                                                                                                                                                                         Zo leek het afgelopen zaterdag in Londen tijdens de derde dag van het Pauselijk bezoek aan Groot-Brittannië. Je was of voor de Paus, of tegen de Paus. Je houdt van hem, of je haat hem. In de middag hadden zich duizenden mensen verzameld om door het centrum van Londen te lopen in een protestmars.  ‘s Avonds hadden zich juist duizenden mensen verzameld om de Paus in levende lijve te zien in Hyde Park.

Ik heb hierover een uitgebreider artikel geschreven op de NOS Londen weblog.

This entry was posted in Column and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *