Stand-upper voor Labour HQ

Stand-upper voor Labour HQ!

Stand-upper voor Labour HQ!

                                                                                                                                                                     De avond voorafgaand aan de bekendmaking van wie de nieuwe Labour leader werd, is er een item gemaakt voor het NOS acht uur journaal over de belangrijkste kandidaten. Milliband vs. Milliband. Hiervoor moest er een stand-upper gefilmd worden voor het Labour hoofdkantoor. Een verschrikkelijke locatie om eerlijk te zijn. Veel verkeer, herrie en constant mensen die in beeld lopen. Ook het weer zat niet mee want zoals het hoort in Londen begon het te stortregenen.

Labour HQ ligt aan Victoria Street 39

Labour HQ ligt aan Victoria Street 39

Het item

 

This entry was posted in Fotoverslag and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *