And the winner is… Ed Miliband!

Ed Miliband na zijn overwinning (foto: BBC)

Ed Miliband na zijn overwinning (foto: BBC)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         De winnaar van de Labour Leadership Contest is Ed Miliband geworden! Dat werd gistermiddag bekend gemaakt tijdens de Labour conventie van 2010 in Manchester. En ik was erbij! Dit heeft nogal wat moeite gekost.. (zie: “Why I shouldn’t have shamelessly used my press pass..) Maar ik was er! En ook nog eens midden in de zaal waar ik alles van dichtbij kon meemaken. Een hele ervaring. Het is erg leuk om al die bekende politici van zo dichtbij te zien. Zo gaf bijvoorbeeld Gorden Brown een speech.

Onderweg naar St. Albans waar Arjen woont, de eerste keer dat ik in de UK in een trein zat. Vanaf daar was het nog 4 uur rijden naar Manchester

Onderweg naar St. Albans waar Arjen woont, de eerste keer dat ik in de UK in een trein zat. Vanaf daar was het nog 4 uur rijden naar Manchester

Het Labour conventie gebouw

Het Labour conventie gebouw

Er werd veel spanning opgebouwd voor de bekendmaking met speeches en promofilmpjes

Er werd veel spanning opgebouwd voor de bekendmaking met speeches en promofilmpjes

Gordon Brown gaf een speech voor de bekendmaking

Gordon Brown gaf een speech voor de bekendmaking

De Mediaroom van de Labour conventie

De Mediaroom van de Labour conventie

Arjen neemt een voiceover op voor het NOS journaal in een hoekje van de Mediaroom

Arjen neemt een voiceover op voor het NOS journaal in een hoekje van de Mediaroom

                                                                                                                                                                                                                           Wil je meer weten over hoe het kiezen van de nieuwe Labour Leader precies in zijn werk gaat? Lees er meer over op de NOS Londen weblog!

This entry was posted in Fotoverslag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *